Types van amusement

muziek

Types van amusement

Entertainment is een informele vorm van sociale activiteit die de belangstelling van een publiek vasthoudt en de belangstelling en het plezier van een publiek vasthoudt. Het kan een spel zijn, een idee of een karwei, maar meestal is het meer een activiteit of gebeurtenis die zich in de loop van honderden, duizenden jaren heeft ontwikkeld met als enig doel de aandacht van een aandachtig publiek vast te houden. Het amusement waarvan wij allen genieten en profiteren, is een integrerend deel van ons dagelijks sociaal leven, of het nu thuis, op het werk, op school of in de vrije tijd is. Amusement is elke activiteit of gebeurtenis die mensen samenbrengt voor een gemeenschappelijk doel, hetzij gedurende een tijd, hetzij specifiek voor amusement. Amusement kan vele vormen aannemen, maar het gemeenschappelijke element in alle amusement is de aantrekkingskracht van een vorm van beloning of bevrediging van de betrokkenen.

amusement

Kunst en amusement gaan samen omdat ze beide vormen zijn van het creëren van schoonheid in de wereld. Kunst wordt gebruikt om de omgeving te verfraaien door een fysiek aspect of decor te creëren. Amusement wordt gebruikt om te amuseren door het creëren van kunst of door een onderwerp of verhaal tot leven te brengen door middel van muziek, drama, film of komedie. Kunst heeft alleen waarde als zij subjectief en artistiek is en een sociale boodschap heeft. Wil amusement enige relevantie of betekenis hebben, dan moet het een of ander objectief hebben, en dat is wat het publiek over het algemeen zoekt.

Enkele vormen van amusement zijn dans, gymnastiek, zeilen, wielrennen, muziek, dans, dramatisch acteren, muziekvideos en comedyclubs. Film is een andere vorm van amusement en behelst de productie van bewegende beelden door middel van woorden, beelden of stills. Bij theater wordt gebruik gemaakt van verschillende media om een verhaal te vertellen en personages te acteren of uit te beelden. Sporten kunnen ook worden gecategoriseerd als vormen van amusement. Het entertainment dat we krijgen van toneelstukken, films, theater en sport kan helpen om van onze wereld een betere plek te maken.

Contact

muziek

Nieuwsbrief