Corporate Events Vs. Event Planning

muziek

Corporate Events Vs. Event Planning

events

Deze lezing gaat over events als programmeermodel en als filosofie. We zullen de drie perspectieven op events bespreken die het meest relevant zijn voor event-based programmeren. Deze zijn het onderwerp van volgende artikelen.

Doelstelling: De basisfilosofie van gebeurtenissen kennen, de werking ervan in browsers, en weten hoe gebeurtenissen in andere programmeermodellen sterk kunnen verschillen. Gebeurtenisgeoriënteerde ontwikkelaars laten gebeurtenissen gebeuren. Ze gebruiken gebeurtenissen om een bedrijfsbericht te maken en af te leveren van A naar B, van C naar D, van E naar F, van G naar H, van I naar J, en van K naar L. Een gebeurtenisgestuurde ontwikkelaar zorgt ervoor dat het gebeurt. Zoals hierboven opgemerkt, zijn events zelf geen functies, maar eerder gebeurtenissen. Nogmaals, omdat het functies zijn, zijn events geen dingen die voor eens en altijd kunnen worden gedaan, maar eerder iets dat steeds opnieuw moet gebeuren voor elke afzonderlijke toepassing of elk scenario dat tot een event zou kunnen leiden.

Zichtpunt: Hoe eventplanning en bedrijfsevenementen verschillen. Vanuit een filosofisch perspectief draait het bij evenementplanning om "het grote geheel" - ervoor zorgen dat veel mensen van het evenement kunnen genieten. Bedrijfsevenementen daarentegen zijn gericht op hoeveel geld er kan worden verdiend. Het doel van deze evenementen is ervoor te zorgen dat iedereen op de conferentie of het seminarie vrij snel kan deelnemen en zoveel mogelijk plezier heeft, terwijl er zoveel mogelijk inkomsten worden gemaakt.

Contact