Bands om te vermijden voor uw volgende evenement

muziek

Bands om te vermijden voor uw volgende evenement

bands

Als u een groot evenement overweegt, zoals een bruiloft of bedrijfsfeest, wilt u er zeker van zijn dat u het best mogelijke entertainment inhuurt. Na het boeken van bands voor duizenden gelegenheden door de jaren heen, begrijp je wat een enorm verschil het inhuren van de verkeerde band kan maken. Het is vooral belangrijk als je de reputatie hebt veel feesten of evenementen te organiseren. In dit artikel bespreken we welke bands je moet vermijden en waarom.

Het probleem met veel bands is dat ze hebben geprobeerd alles voor iedereen te zijn. In plaats van alleen maar rockmuziek te spelen, spelen ze ook countrymuziek, dancehits, ballads en vele andere genres. Als je naar een band die alleen speelt een soort muziek de hele tijd, ga je te vinden dat ze voorspelbaar en saai na verloop van tijd. In plaats daarvan is het beter om het huren van een band die een breed scala aan nummers die goed zal passen bij veel verschillende locaties en instellingen heeft. Als je ziet bands die spelen dezelfde nummers op elke functie, zult u merken dat ze de neiging om een slechte reputatie van het publiek te krijgen. Aan de andere kant, als je een band ziet die in staat is zich aan te passen aan veranderende zalen en omgevingen, zullen ze geliefder worden.

Sommige bands hebben een talent voor het spelen van popsongs of grote hits, maar hebben nooit echt een reputatie ontwikkeld voor het coveren van andere soorten muziek. Dit is prima als je alleen van plan op het hebben van hen te spelen een lied op uw evenement, maar als je een artiest, die de mogelijkheid van het bestrijken van een breed scala aan nummers heeft, zullen ze waarschijnlijk worden uw nummer 1 keuze. Bands als deze omvatten Cake Shop, Take That, We Are Scientists, Fake Buried Flowers, Sundays, Chunky Shoes, Voodoo Child, Fun Deco nachten, Fun Fair en nog veel meer. Ze spelen pop songs en hebben nog steeds de mogelijkheid om hoge kwaliteit rock muziek uit te voeren op bruiloften, bedrijfsfeesten, club evenementen en meer.

Contact